DETEKTORI ŠPIJUNSKE OPREME

DETEKTORI ŠPIJUNSKE OPREME


Detektori špijunske opreme su uređaji koji precizno otkrivaju instaliranu špijunsku opremu u neposrednom okruženju. Brzo i nepogrešivo detektuju sve vrste špijunskih uređaja i softvera, praktični su za upotrebu i jednostavni za korišćenje. Po pravilu su malih dimenzija, tako da se mogu nositi sa sobom i koristiti kad god zatreba, kao na primer u hotelskim sobama, konferencijskim salama i vozilima.
Princip rada špijunskih detektora zasniva se na otkrivanju elektromagnetnih talasa koji emituju špijunski uređaji. Kada detektori uhvate signal špijunske opreme oglašavaju se zvučnom, svetlosnom ili vibrirajućom signalizacijom. Kretanjem ka uređaju signal se pojačava i time korisnika dovodi tačno do mete odnosno skrivene špijunske opreme.
Detektori špijunske opreme nisu samo praktični uređaji za otkrivanje špijunske tehnologije, već imaju mnogo veću vrednost budući da svojim korisnicima obezbeđuju slobodu kretanja, govora i privatnosti. Zato nabavite detektore špijunske opreme i uživajte potpunu slobodnu u svom privatnom i poslovnom životu.

BACK TO TOP