Opis špijunske kamere u detektoru za dim

WiFi špijunska kamera smeštena u senzoru za dim predstavlja savršeno kamufliranu i pozicioniranu kameru za tajno snimanje i nadzor. Omogućava gledanje uživo svega što se dešava u prostoru. Može se podesiti i na različite režime rada odnosno na snimanje audio fajlova, video zapisa ili fotografisanje. Zahvaljujući funkciji detekcije pokreta, kamera se uključuje samo kada registruje kretanje u prostoru (motion detection) što olakšava pregled snimljenog materijala i štedi memorijski prostor.
Unutar kamere nalazi se slot za SD karticu na koju se može smestiti do 32 GB snimljenih zapisa a snimci se mogu skladištiti i na mobilni telefon korisnika. Zahvaljujući specijalnoj noćnoj optici (night vision) kamera je idealna za snimanje pri slabom osvetljenju i noćnim uslovima. Visoka rezolucija snimaka i fotografija, širok ugao snimanja, jednostavna reprodukcija i WiFi konekcija čine ovu kameru savršenim špijunskim alatom. Kamera se povezuje na bilo koji ruter u neposrednom okruženju a kameri se može pristupiti i putem bilo kog mobilnog telefona koji ima internet konekciju.
WiFi špijunska kamera u senzoru za dim može se koristiti za tajno snimanje i nadzor bilo kog stambenog prostora. Posebno je korisna za nadzor poslovnih objekata, kancelarija, magacina, hala.

Specifikacija:
-Gledanje u realnom vremenu (uživo gledanje)
Video / Audio / Fotografija
-Detekcija pokreta (motion detection)
-IR Night Vision – snimanje u noćnim uslovima
-Rezolucija video snimka: Full HD ≤ 1920 x 1080 P
-Ugao snimanja: 100°
-Senzor pokreta: do 4 m
-Slot za Micro SD karticu do 32 GB

Paket uključuje:
-Uređaj
-Punjač
-Kabl za povezivanje i kabl za napajanje
-Uputstvo za korišćenje

Iz poštovanja prema diskreciji klijenata u ponudi imamo uvek najnovije modele špijunskih kamera za praćenje i snimanje različitog dizajna, koje naravno, nećemo uvek pokazivati na websajtu. Iz tog razloga toplo Vam preporučujemo da nas kontaktirate putem maila ili telefonom.

BACK TO TOP