Špijunski prisluškivači omogućavaju kvalitetan, jednostavan i diskretan audio nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. Ovi uređaji za tajno snimanje su minimalnih dimenzija tako da se lako mogu sakriti ili kamuflirati, a neki od njih dolaze već instalirani u predmete iz svakodnevne upotrebe pa je njihovo postavljanje i korišćenje time još više pojednostavljeno.

Upotreba špijunskih prisluškivača je jednostavna. Sve što treba da uradite je da ih postavite u prostoriji koju želite da nadzirete. Zahvaljujući opciji aktivacije glasom, štede prostor na memoriji i snimaju samo onda kada se u nadziranom prostoru nešto dešava, odnosno čuje. Snimljeni materijal smešta se na memorijsku karticu i kasnije se može pregledavati. Neki modeli ovih uređaja imaju opciju prisluškivanja u realnom vremenu, a mogu i putem SMS poruke ili poziva obaveštavati korisnika da je snimanje započelo, odnosno da su registrovali glasove u prostoru.

Snimljeni materijal je vrhunskog kvaliteta, zahvaljujući posebnim filterima za eliminaciju buke i pozadinskih šumova a dodatni pojačivači mikrofona omogućavaju snimanje šapata i audio nadzor prostora do 50m². Svi uređaji poseduju punjive litijumske baterije koje zavisno od režima rada mogu trajati i po nekoliko sati. GSM prisluškivači iz naše ponude poseduju i kodiranu frekvenciju koja eliminiše mogućnost mešanja u vezu, a pored audio nadzora mogu se koristiti i kao efikasni lokatori.

Pomoću špijunskih bubica i prisluškivača možete saznati šta rade Vaša deca dok niste tu, šta pričaju Vaši zaposleni na radnom mestu, sa kim komunicira Vaš bračni ili emotivni partner, kao i osoblje angažovano za pomoć u kući. Ukoliko se odlučite za mini GSM prisluškivač sa kamerom, onda možete ne samo čuti već i videti sve što se dešava u nadziranim prostoru.

BACK TO TOP