Špijunska kamera u olovci – penkalu

Sigurno ste se x puta nalazili u situacijama kada ste bili prinudjeni da nešto važno snimite a trebao vam je diskretni spijunski uredjaj i brzina njegovog uključivanja. Mnogi bi pomislili da je mobilni telefon prihvatljivo rešenje, ali problem diskrecije nismo rešili. Zato pojednostavite sebi život uz ovaj savršeni špijunski uredjaj koji će vam upravo u ovakvim situacijama pomoći.
Mikro kamera je dobro skrivena u potpuno funkcionalnoj olovci (kojom možete i pisati) i skoro je nevidljiva. Ovo, inače, funkcionalno špijunsko penkalo lako za nošenje je proizvedeno od vrlo otporne, tvrde plastike, modernog dizajna. Služi isključivo za snimanje, ne prenosi sliku u realnom vremenu,već snima audio i video zapis na memorijsku karticu (Micro sd) kapaciteta 16GB.

Najnoviji modeli špijunske kamere u olovci:

Detekcija pokreta (motion detection) i noćno snimanje (night vision function)

Rezolucija fotografije 12 MPx

Rezolucija video snimka Full HD 1920 x 1080, 30fps ili 1280 x 720, 60fps

Funkcionalno penkalo i olovka

Ugradjen SMD filter koji ublažava šumove i neutrališe buku
 Najnoviji model špijunske mikro kamere u penkalu pored prelepog dizajna može snimati i pri slabijem osvetljenju što je mnogima poslužilo kao unikatan poklon koji će se dugo pamtiti. Visoka osetljivost mikrofona, snimanje na 10 metara, daje kvalitetnu sliku i zvuk

Specifikacija:
-Rezolucija slike: AVI format 12 MPx
-Rezolucija video snimka: kolor Full HD 1920 x 1080, 30fps ili 1280 x 720, -60fps u zavisnosti od moda snimanja koji odaberete
-Baterija: visoki kapacitet punjive litijumske baterije (550mAh)
-Podrška za Windows 98/98SE/ME/2000/XP/MAC OS/Linux/Vista
-Dimenzije: 150mm x 15mm x 15mm. 
-Težina: 30 g.
-Dostupna boja: Crna, siva metalik, zlatna

Paket uključuje:
– Špijunska kamera u obliku olovke ili penkala sa 2GB, 4GB, 8GB i 16GB memorije,
-USB kabal,
-Gift Box,
-Uputstvo (na srpskom,engleskom i nemackom)

Iz poštovanja prema diskreciji klijenata u ponudi imamo uvek najnovije modele špijunskih kamera za praćenje i snimanje različitog dizajna, koje naravno, nećemo uvek pokazivati na websajtu. Iz tog razloga toplo Vam preporučujemo da nas kontaktirate putem maila ili telefonom.

BACK TO TOP