Opis špijunske kamere u ručnom satu


Da li želite da fotografišete, snimate samo zvuk ili snimate audio i video, sa dnevnim ili noćnim modom rada, sve to postižete uz pomoć 2 diskretna dugmeta na samom satu. Nakon pritiska jednog od dugmeta kojim uključujete ovaj špijunski uredjaj, kratki pritisak na drugo dugme predstavllja slikanje a duži stisak od 3 sec početak snimanja audio i video zapisa (u boji). Nakon ovoga, ovaj špijunski sat lako povežete na računar, prebacite snimke i tako ih pregledate – vrlo jednostavno, zar ne?
Špijunske mini kamere mogu biti ugradjene u satove različitog dizajna i brenda. U ponudi imamo modele sa kožnom, metalnom ili gumenom narukvicom, narukvicom od kaučuka a moguća je narudžbina po želji klijenta. Pojedini modeli špijunskih satova dolaze sa Citizen, Longines ili Omega mehanizmom.

Opis funkcija špijunske kamere u ručnom satu
Kvalitet slike pojedinih modela špijunskih satova je čak 12 Mpx koju prati vrlo kvalitetna Full HD rezolucija video snimka što je izuzetno dobar kvalitet za ovakve načine snimanja kao i zvuk s obzirom da je ugradjen smd mikrofon koji sakuplja svaki šum i neutrališe buku. Špijunski ručni sat poseduje proširivu memoriju do 32 GB (oko 16 sati snimanja), a prebacivanje i gledanje snimaka vrši se jednostavno povezivanjem putem USB kabla na računar.
Najnoviji modeli mikro kamera ugradjenih u satu sa Sony čipom imaju širi ugao gledanja od standardnih modela.
Svi špijunski ručni satovi poseduju 2 baterije, jedna punjiva litijumska namenjena za funkcionisanje ugradjene mikro kamere a jedna za rad samog mehanizma sata. Ovo je praktično iz razloga ako Vam se istroši baterija za mini kameru, sat će bez problema raditi. Na ovu, naizgled, najobičniju sitnicu, morate obratiti pažnju jer kod većine modela na tržištu jedna baterija napaja i mehanizam i mikro kameru pa u slučaju da se ona istroši, u nekim delikatnim situacijama može biti vrlo sumnjivo, što je praksa mnogo puta pokazala.

Iz poštovanja prema diskreciji klijenata u ponudi imamo uvek najnovije modele špijunskih kamera za praćenje i snimanje različitog dizajna, koje naravno, nećemo uvek pokazivati na websajtu. Iz tog razloga toplo Vam preporučujemo da nas kontaktirate putem maila ili telefonom.


BACK TO TOP