Da li sumnjate u vernost bračnog ili emotivnog partnera?

Da li znate šta vaša deca zaista rade u vašem odsustvu?

Koliko ste sigurni da li je narušena privatnost vašeg doma, poslovnog prostora, dvorišta, privatnog poseda, vikendice..?

Mi imamo odgovore na ta pitanja jer imamo špijunske proizvode koje tražite. Ako imate bilo kakvu nedoumicu o tome koji tip će vam najbolje odgovarati vašim potrebama, budite sigurni da mi imamo rešenje,kontaktirajte nas i iznesite vaš problem a mi cemo vam predložiti najbolje rešenje.
Nudimo jedan vid spokojnosti koji se danas retko nalazi. Samo pomoću naših špijunskih proizvoda možete zaista biti sigurni šta je rečeno i urađeno iza vaših leđa, dokumentovati pretnju upućenu vama i vašoj porodici, zabeležiti važan poslovni dogovor koji ste sklopili.Oprema je najnovije i najkvalitetnije tehnologije, ali po najrealnijim cenama. 
Shodno tome, bilo da želite da kupite nešto od špijunske opreme ili špijunskih softvera za praćenje, prisluškivanje i lociranje telefona, ili želite kakav savet, to možete uraditi bez da iko sazna, jer su želje naših klijenata naša obaveza.
Ukoliko niste sigurni koji je proizvod najbolji za vas,slobodno nas pozovete i zatražite mišljenje naših agenata. Svi razgovori se čuvaju u tajnosti i poslovi koje sklapate sa nama su diskretni.

Špijunska oprema u razotkrivanju neverstva partnera


Želite li da budete potvrda nepisanog pravila da prevareni to poslednji saznaje? Da li više volite da živite u neznanju? Da li vam odgovara da vam se smeju iza ledja? Da li vam prija lažna sigurnost?
Vas odgovor je sigurno NE, onda je vreme da proverite i saznate istinu. Poverenje u partnera je osnov svake zdrave ljubavne veze. Gajite to poverenje, ali ako počnete da sumnjate, osnovano ili ne, to će sigurno uništiti svaku vezu.
U izboru špijunske opreme pomoćiće vam naši stručnjaci, tako da saznate sve što vas zanima o svom partneru, a da on toga neće ni biti svestan. Saznajte istinu bez obzira kakva ona bila, to će vam omogućiti da učvrstite svoju ljubavnu vezu ili da je okoncate.
U svakom slučaju, bićete načisto i imaćete dokumentovan materijal o eventualnom neverstvu partnera.

Obezbeđenje i zaštita imovine
Svi mi čitav svoj radni vek radimo da bi stekli materijalna dobra za sebe i svoju porodicu koja nam omogućavaju ugodan i pristojan život. Ukoliko ne obezbedimo svoju imovinu, ona postaje meta raznim huliganima, vandalima i lopovima.
Lopovi su se izveštili i primenjuju najsofisticiranju opremu u svojim aktivnostima. Kažu da kradljivci automobila za 2 minuta mogu da otvore vrata i startuju motor većine automobila.
Na žalost, sve što smo godinama sticali, može u trenutku da nestane. Zato je obezbedjenje imovine postala preka potreba, a ne luksuz.
U našoj ponudi je veliki broj špijunskih uređaja koji mogu da snime svaki deo Vašeg doma, dešavanja oko automobila, dešavanja u dvorištu, proizvodnoj hali, magacinu… Mogu da Vas obaveštavaju na Vaš mobilni telefon o svim promenama u prostoru koji štitite, omogućavaju Vam da u realnom vremenu čujete i vidite šta se gde dešava…
Mogućnosti su gotovo neograničene. Pozovite nas i naši stručnjaci će Vam predložiti optimalno rešenje za svaki problem, po pristupačnim cenama.
Delujte preventivno, jer posledice i štetu koju možete imati, daleko prevazilazi cenu špijunske opreme.

Otkrivanje špijunskih prislušnih uređaja


Da li ste sigurni da vas neko ne prisluškuje, u vlastitom domu ili na radnom mestu? Da li ste sigurni da vas upravo sada neko gleda preko špijunske kamere ili sluša vaš poslovni sastanak, sluša razgovor mobilnim telefonom, čita vaše mailove, SMS poruke, Viber poruke, gleda Vaše fotografija na računaru ili mobilmom telefonu, prati vaše kretanje…?
Pošto je izvesno da savremena spy oprema omogućava sve gore navedeno, jedini način da budete sigurni je da otkrijete i eliminišete sve spy urdjaje svuda gde boravite i sa svih uređaja koje koristite ili da ometate funkcionisanje špijunske opreme.
Upravo tome je namenjena oprema za detekciju i pronalaženje špijunske opreme, kao i oprema za ometanje. Mali i kompaktni uređaji koje možete nositi u džepu, obezbediće da budete zaštićeni od snimanja, prisluškivanja ili praćenja svuda i na svakom mestu.

BACK TO TOP