Špijunski softver

Ako ste ikada poželeli da otkrijete šta se krije u mobilnom telefonu ili računaru vašeg deteta, poslovnog saradnika ili emotivnog partnera – sve odgovore ćete dobiti putem softvera za prisluškivanje i praćenje. A naša praksa kaže da ćete sigurno saznati mnogo više nego što su oni spremni da vam sami priznaju.
Špijunski softveri za tajno prisluškivanje telefona će vam dati zlata vredne informacije. Instaliraju se jednostavno i brzo, a daju vam potpuni pristup svim informacijama na telefonu, pa čak i izbrisanim podacima. Možete da čujete i vidite šta radi i sa kim je korisnik telefona u realnom vremenu, dobijate uvid u sve prepiske na Viberu, WhatsApp-u i Facebook messenger-u, Instagramu, pa i više od toga.
Ako sumnjate u svoje zaposlene, poslovne saradnike, emotivne i bračne partnere ili jednostavno želite da znate šta radi vaše dete, sve to možete veoma lako i potpuno pouzdano saznati uz pomoć špijunskog softvera. Prave informacije u pravo vreme znače manje briga, više novca i preduzimanje pametnih poteza pre nego što bude kasno.

Da li vas brinu aktivnosti vašeg deteta? Da li uvek znate s kim je, gde je, šta radi ili šta planira da uradi Vaše dete? Samo roditelj koji na ova pitanja ima potvrdan odgovor može biti spokojan i spreman da na vreme preduzme sve što je potrebno kako bi zaštitio svoje dete. Danas su sva deca, bez obzira na uzrast neprekidno izložena mnogobrojnim opasnostima. Loše društvo, alkohol, droga, cigarete, preuranjeno stupanje u seksualne odnose, opasnosti koje vrebaju na internetu, vršnjačko nasilje i drugi oblici fizičkog i psihičkog nasilja su prisutni svuda.
Kada su deca u pitanju, jednostavno, ovakve stvari ne smete prepustiti slučaju, već morate delovati preventivno. Ne tako retko roditelji bivaju zatečeni dogadjajima i uglavnom su nemoćni ili prinudjeni da se nose sa posledicama.
Najveća greška koju roditelji mogu da naprave je život u uverenju da se “to” ne može desiti njihovom detetu. Na žalost, takvi, svoju greški uvidjaju tek kada bude kasno. A vi, upravo ovde, na našem sajtu imate priliku da preduzmete puno toga, pre nego što bude kasno.
Šta sve možete pratiti pomoću softvera za mobilni telefon?

Instaliranjem savremenog spy programa za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona vi imate potpunu kontrolu i pun nadzor nad svim što se tim telefonom radi.
Automatsko snimanje razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva
Praćenje E-mail, Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Instagram, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout
Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre
Snimanje SMS i MMS poruka
GPS lociranje target telefona sa istorijom kretanja
Fotografije napravljenje target telefonom
Uključivanje i isključivanje svih aplikacija target telefona
Istorija pretraživača
Uključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo
Slušanje i snimanje okruženja target telefona
Pomoć kada dođe do krađe ili gubitka telefona

BACK TO TOP